Google logo

70 70 79 45

Service af luft til luft varmepumpe

PRIS: 1375 kr.

incl. moms.

Prisen er pr. servicebesøg. Serviceintervallet aftales individuelt.

Med fast årlig service af din luft til luft varmepumpe får du optimal effekt af varmepumpen og sørger for, at den ikke bruger unødige energiressourcer. Hos Indeklima Service kommer vi ud til din bolig eller bygning og udfører autoriseret service, så du er sikret en velfungerende luft til luft varmepumpe gennem hele dens levetid og kan nyde opvarmning og nedkøling året rundt.

Opgaver som udføres ved service:

 • Kontrol af temperaturer ved indedel og udedel
 • Alle samlinger ved udedelen efterses for lækager
 • Kontrol af korrosion på udedelen
 • Kontrol af isolering ved udedelen
 • Kontrol af at kølefladen på udedelen er fri for snavs
 • Kontrol af at afløb ved udedelen er fri for snavs
 • Kontrol af el
 • Kontrol af ophæng og vibrationsdæmpere
 • Kontrol af støj fra kompressor og ventilatorer
 • Kontrol af samlinger ved indedelen samt vi efterser for lækager
 • Kontrol af korrosion på rør
 • Rengøring af indvendige filtre (evt. udskiftning faktureres efter regning)
Indeklima Service udfører service på luft til luft varmepumpe udedel

Få 10% rabat på hele regningen ved flere service på samme adresse.

Book en tid - så nemt er det

1

Udfyld formularen

2

Bliv ringet op for at aftale tid

3

Indeklima Service kommer og udfører service

Vi laver service på Fyn og i Sønderjylland

Indeklima Service Danmarkskort dækker Fyn og Sønderjylland

FAQ

Ja, med korrekt udført service på luft til luft varmepumpe får du mest muligt ud af din varmepumpe gennem hele levetiden. Med Indeklima Service som din servicepartner holdes dine vedligeholdelsesomkostninger nede, da vi sørger for at kontrollere og udskifte delene på din varmepumpe, inden de går i stykker. På den måde optimeres driften af din varmepumpe, så du altid får den optimale effekt, samtidig med at du undgår at bruge unødige ressourcer på energispild.

Hos Indeklima Service anbefaler vi, at du får service på din luft til luft varmepumpe en gang årligt. Vi kommer ud til dig og servicerer og vedligeholder dit anlæg, så der sikres optimal drift til både opvarmning og nedkøling året rundt.

Et luftfilter på luft til luft varmepumpe slides med tiden, men med en serviceaftale hos Indeklima Service sørger vi for, at det bliver udskiftet, inden det går i stykker. Som en del af vores service og vedligeholdelse af din varmepumpe kontrollerer og rengører vi luftfilteret, og vi udskifter det, når det er nødvendigt (udskiftning faktureres efter regning). På den måde sikrer du, at du får mest muligt ud af dit filter, og at det skiftes i tide.

Med en serviceaftale hos Indeklima Service er du sikker på at blive prioriteret først, når du har behov for akut service på luft til luft varmepumpe. Når du i forvejen har en serviceaftale hos os, kommer vi ud til dig hurtigst muligt, når du ringer ind med behov for akut service, så din varmepumpes nedetid minimeres.

Indeklima Service er baseret i Odense og vi udfører service på luft til luft varmepumpe i Odense, resten af Fyn og i Sønderjylland. Er du bosiddende lidt uden for området, er du stadig velkommen til at give os et kald, hvis du har brug for autoriseret servicering på din luft til luft varmepumpe.

Hvad siger kunderne om os?

“Overholdte aftaler, lavede det udførte arbejde efter vores ønsker. Fornuftig pris.”

Marianne

“Super professionel og venlig service fra Jan.

En klar anbefaling herfra.”

Martin

“Fin fin service som sædvanlig 💪👍

Ellen Jørgensen